TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

Blog

A Tasmanian Tiger 2024. évi újdonságai

A Tasmanian Tiger folyamatosan törekszik arra, hogy a legkiválóbb felszereléseket kínálja mind a katonai, mind a civil felhasználók számára. A 2024-es év sem kivétel ez alól, hiszen számos újítást vezetnek be, melyek még hatékonyabbá és sokoldalúbbá teszik a márka termékeit. Íme, a legfrissebb fejlesztések áttekintése.

Bevezetés a Tactical Foodpack élelmiszerek világába

A Tactical Foodpack egy olyan márka, amely különleges figyelmet fordít a minőségi, hosszú távú tárolhatóságú és könnyen elkészíthető élelmiszerek fejlesztésére. Ezek az ételek kifejezetten a hadsereg, rendvédelmi szervek és a szabadban történő hosszabb túrák kedvelői számára készülnek.

Egyre keresesettebb az Armin Wagner nevéhez kötött UF PRO márka a világ különleges egységei között. Armin Wagnert a taktikai ruházatok Steve Jobs-ának tartják és nem véletlenül. 

Az első benyomásom a kesztyűkről a kíváncsiság volt. Első ránézésre nagyszerű kesztyűnek tűnnek, de nem látom különlegesnek. Több tucat pár kesztyű volt már az évek során eúgy gondoltam sok újjat nem tud mutatni ezen a területet.

A dzsungelharc az emberi konfliktusok része, amióta csak léteznek hadseregek és trópusi esőerdők. Nem kell azonban messzebbre visszamennünk az időben, mint a II. világháború csendes-óceáni hadszínterére és a vietnami háborúra.

AR15: A végső hordozható tisztító készlet az AR15-ös fegyveréhez! Az AR15 karbantartásakor a tisztaság és a megbízhatóság kritikus fontosságú. A csúcsteljesítmény biztosítása érdekében, bárhová is viszi a lőfegyvere, ne keressen tovább!

A fegyverre szerelt taktikai lámpák jelentős előrelépést tettek azóta, hogy a tisztek egy kézzel tartották a pisztolyukat, a másik kezükben pedig nehézkes, rúdlámpát tartottak.