TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

Blog

Mi az a UF PRO márka ?

Tactical
Tactical
Mi az a  UF PRO  márka ?

Egyre keresesettebb az Armin Wagner nevéhez kötött UF PRO márka a világ különleges egységei között. Armin Wagnert a taktikai ruházatok Steve Jobs-ának tartják és nem véletlenül. 

A UF Pro története

A UF Pro egy szlovéniai székhelyű vállalat, amely katonai és rendvédelmi ruházatot gyárt. A cég 1997-ben alakult, eredeti nevén Uni&Forma. Az alapítók célja az volt, hogy innovatív és minőségi termékeket kínáljanak a védelmi piac számára.

A UF Pro márka megalapítása

Az Uni&Forma név 2008-ban változott UF Pro-ra. Ezzel a lépéssel a cég célja az volt, hogy jobban tükrözze a termékeikben rejlő professzionalizmust és azok katonai jellegét. A márkanév változás egyben a cég globális terjeszkedését is jelképezte.

A UF Pro termékfejlesztése

A UF Pro termékfejlesztése mindig is a gyakorlati használhatóságon és a felhasználói visszajelzéseken alapult. A cég folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. A vállalat számos innovatív technológiát alkalmaz, mint például a 3D-s tervezés, a számítógépes modellezés vagy a különféle anyagok kombinációja.

A UF Pro piaci jelenléte

A UF Pro márkának mára világszerte hírneve van. Termékeiket nem csak az európai országokban forgalmazzák, hanem olyan távoli helyeken is, mint Amerika, Ázsia vagy Ausztrália. A cég hírnevét a minőség, az innováció és a megbízhatóság alapozta meg.

A UF Pro jövője

A UF Pro továbbra is elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű ruházati termékeket kínálja a védelmi piac számára. A cég folyamatosan kutat és fejleszt, hogy lépést tudjon tartani a technológia fejlődésével és az ügyfelek igényeivel.

Felhasznált legújabb textil technológiák

A UF PRO használja a cocona feelce, air/pac technológia, 37.5 technológia, G-Loft technológia és schoeller®-dynamic technológia legújabb fejlesztéseit. Ezek a technológiák garantálják a ruházatok kiváló szellőzését, hőszigetelését, vízállóságát és tartósságát.