TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

Blog

Tasmanian Tiger 2024 újdonságok

Tatonka
Tatonka
Tasmanian Tiger 2024 újdonságok

A Tasmanian Tiger 2024. évi újdonságai

A Tasmanian Tiger folyamatosan törekszik arra, hogy a legkiválóbb felszereléseket kínálja mind a katonai, mind a civil felhasználók számára. A 2024-es év sem kivétel ez alól, hiszen számos újítást vezetnek be, melyek még hatékonyabbá és sokoldalúbbá teszik a márka termékeit. Íme, a legfrissebb fejlesztések áttekintése.



Rövid és hosszú távra tervezett hátizsákok

Az újonnan fejlesztett Y2 hordozórendszerrel ellátott TT Modular Combat Pack 24 SL hátizsák rendkívül széles skálán állítható hát hosszával rendelkezik, így mindenki számára kényelmes viseletet biztosít - legyen szó akár alacsonyabb, akár magasabb termetű emberekről. A 24 literes hátizsákot a Tasmanian Tiger moduláris hátizsákjainak minden előnyével ellátták, így bővíthető külső és belső zsebekkel, felszerelésekkel.

A vízálló TT Sentinel 35 WP hátizsák tökéletes választás rossz időjárási körülmények vagy vízi műveletek esetén. A 35 literes térfogatú táskát oldalsó hevederek segítségével össze lehet szorítani, a lézerrel vágott MOLLE rendszer pedig lehetővé teszi az egyéni testreszabást.

A TT Base Pack 75 hátizsák a TT Base Pack 52 nagyobb változata, többhetes műveletekhez ideális. Térfogata akár 90 literre is bővíthető a fedél magasságának állításával vagy annak eltávolításával és a roll-top hóvédő használatával.

Strapabíró Utazótáska Hátizsák Funkcióval

A strapabíró Cordura anyagból (700 denier) készült TT Duffel táska nagy, zárható nyílása révén könnyen pakolható, és eltávolítható, elrejthető hátizsák vállpántokkal rendelkezik. Ezek a vállpántok egyben cipelőfülként és vállpántként is funkcionálnak. Különböző belső rekesszel és gumikötéllel könnyűvé teszik az apróságok és ruházat tárolását. A táskán elhelyezett MOLLE rendszer lehetővé teszi az egyéni testreszabást. A táska 45 és 65 literes méretben érhető el.

Vízlepergető Dokumentumtartók és Vízálló Csomagzsákok

A vízálló dokumentum-, mobiltelefon- és tablet tartók védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen, miközben kényelmes használatot biztosítanak. A strapabíró, vízálló hegesztett csomagzsákok gördülékeny záródással és szeleppel rendelkeznek a kompresszióhoz, három méretben (15, 25, 48 liter) érhetőek el. IP64 tesztelték őket (porbiztosak és minden oldalról fröccsenő víz ellen védettek).

Optimalizált és Új Tárzsebek

A MK III verziójú standard tárzsebek különleges műanyag oldalsó megerősítéseinek köszönhetően optimalizált kezelhetőséget nyújtanak. A karabély tárzsebek mostantól rugalmas gyorskioldó kapoccsal és ergonomikus polimer húzófüllel rendelkeznek. A TT SGL Modular Mag Pouch MCL (Multikaliber) tépőzáras belsővel és eltávolítható válaszfalakkal rendelkezik, így használható két pisztolytár vagy egy karabélytár számára. Fedele eltávolítható. A TT Universal Mag Pouch EL és a TT Small Universal Mag Pouch EL nagyon könnyűek, lapos illeszkedésűek és egyszerűen felszerelhetőek a használt strapabíró, rugalmas anyagnak köszönhetően.