TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

Blog

Gun Boss® - AR15 tisztító készlet

Tactical
Tactical
Gun Boss® - AR15 tisztító készlet

AR15: A végső hordozható tisztító készlet az AR15-ös fegyveréhez! Az AR15 karbantartásakor a tisztaság és a megbízhatóság kritikus fontosságú. A csúcsteljesítmény biztosítása érdekében, bárhová is viszi a lőfegyvere, ne keressen tovább!

Ezt a kompakt és robusztus tisztító készletet kifejezetten az AR15 rajongók számára tervezték, és átfogó szerszámkészletet és tartozékokat kínál, hogy lőfegyverét optimális állapotban tartsa. Merüljünk el ennek a kivételes tisztító készletnek a jellemzőiben és előnyeiben.

 

A Gun Boss - AR15 egy 20 darabos tisztító készlet, amelyet zseniálisan egy taktikai tokba szerveztek. Kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű szállítást a hátizsákban vagy a lőtéri táskában, biztosítva, hogy minden szükséges eszköz kéznél legyen, bárhová is megy. Mondjon búcsút a laza alkatrészek okozta frusztrációnak ezzel az okosan szervezett készlettel, amely biztonságosan a helyén tartja az egyes keféket, csipeszeket, tisztítóe eszközöket. Ez a szervezési szint új mércét állít fel a hordozható AR15 tisztító készletek között.

 

A Gun Boss - AR15-ben egy sor olyan speciális szerszámot talál, amelyeket nem csak a lőfegyver csövének tisztítására terveztek. A készlet tartalmaz egy kamrás kefét, szénszedőket és csillagkamrás csőtisztítót, hogy biztosítsa a cső zökkenőmentes működését. Ezek az eszközök hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és a szénlerakódásokat, megőrizve az AR15-ös cső épségét. A foszforbronz csőkefe a rúd alapú tisztítórendszerrel együtt lehetővé teszi az alapos tisztítást a fúvókától a torkolatig, biztosítva az optimális teljesítményt és pontosságot.

 

A Gun Boss - AR15 egy időjárásálló taktikai tokot tartalmaz, amely úgy készült, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Bárhová is viszik kalandjai, ez a strapabíró tok megvédi tisztítóeszközeit, és optimális állapotban tartja őket. Cipzáras kialakítása biztonságos tárolást és könnyű hozzáférést biztosít, míg a ballisztikus nejlon héj garantálja a tartósságot. A Gun Boss - AR15 táskával nyugodt lehet, ha tudja, hogy tisztítóeszközei védve vannak, és készen állnak az akcióra.

 

Ez a tisztítókészlet sokoldalú tartozékokat tartalmaz, amelyek megfelelnek az AR15 karbantartásának speciális igényeinek. A forgó rúddal ellátott T-markolat jobb tisztítást biztosít a csülkökben és a hornyokban, biztosítva az alapos és hatékony tisztítási folyamatot. A csillagkamrás kefét kifejezetten a nehezen hozzáférhető csőhosszabbításhoz tervezték, fellazítva a szénlerakódásokat a könnyű eltávolítás érdekében. A készlet emellett szögletes és egyenes tisztítócsákányokat, csőtartókefét, hornyolt furatfolthegyet és gyapjú csillagkamratisztító párnákat kínál. Minden egyes alkatrész létfontosságú szerepet tölt be az AR15 tisztaságának és megbízhatóságának fenntartásában.

 

Ez a kompakt és rendkívül hatékony tisztító készlet az AR15 rajongóknak egy minden egyben megoldást kínál lőfegyvereik csúcsállapotban tartásához. Robusztus és szervezett kialakításával, speciális szerszámaival és időjárásálló tokjával a Gun Boss - AR15 a hordozható AR15 tisztító készletek szabványát állítja fel. Ne kössön kompromisszumot lőfegyvere megbízhatóságával kapcsolatban - szerelje fel magát a Gun Boss - AR15-tel, és biztosítsa, hogy bárhová is megy a fegyvere, az a legnagyobb tisztasággal és funkcionalitással megy.

A Real Avid® újradefiniálta a fegyverszerszámokat a Master Grade® innovációval, minőséggel és tartóssággal, amelyre a GUN barkácsolók, a professzionális fegyverkészítők és a fegyívermesterek támaszkodnak. Szenvedélyünk és az innováció iránti könyörtelen törekvésünk lehetővé tette számunkra, hogy magasra tegyük a lécet, és márkavezető pozíciót érjünk el a fegyverszerszámok és a fegyvertisztítás világában. A Master Grade szerszámoktól kezdve a nagy teljesítményű Gun Cleaning™ termékeken át a világ vezető Gun Multi-Tools termékcsaládjáig minden Real Avid termék magasabbra teszi a lécet és újradefiniálja a valós teljesítmény új mércéjét.