TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

TecGrip FormLok Moldable IWB formázható fegyvertok /Kompakt félautomata maroklőfegyverek /
TecGrip FormLok Moldable IWB formázható fegyvertok /Kompakt félautomata maroklőfegyverek /
21 590 Ft
ÚJ

TecGrip FormLok Moldable IWB formázható fegyvertok /Kompakt félautomata maroklőfegyverek /

TecGrip FormLok Moldable IWB formázható fegyvertok /Kompakt félautomata maroklőfegyverek /
TecGrip FormLok Moldable IWB formázható fegyvertok /Kompakt félautomata maroklőfegyverek /

A TecGrip FormLok egy olyan multi-fit tok, amelyet úgy terveztek, hogy formázza és tartsa a lőfegyvert a tökéletes derékszíjon belüli viseléshez. Ez a technológiával ellátott tokrendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a tok műanyag magját a lőfegyver köré alakítsa a passzív megtartás érdekében.

Raktáron
21 590 Ft
Részletek

Van egy pisztolyod, és gondot okoz neked a hozzá illő tok megtalálása? A Blackhawk TecGrip FormLok táskája a válasz. A TecGrip FormLok egy olyan multi-fit tok, amelyet úgy terveztek, hogy formázza és tartsa a lőfegyvert a biztonságos derékszíjon belüli viseléshez övcsipesz nélkül. Hasonlóan a sport fogvédő formázásához; egyszerűen készítse elő a tokot, melegítse fel, formázza meg és hordja. Minden TecGrip FormLok kétkezes, alacsony profilú ingvédővel a további kényelem érdekében. 
HOGYAN MŰKÖDIK ?
Ez a technológiával ellátott tokrendszer egy külső tapadóréteggel kezdődik, amely a testhez és a szövethez tapad. A következő réteg egy nagy sűrűségű zárt cellás habanyag, amely párnázást biztosít a tartós kényelem érdekében. A középső réteg a Memory-Lok nevű anyagból áll. A Memory-Lok egy hőformázható műanyag, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felmelegítse és a pisztolya köré formázza a tokot, így biztosítva, hogy minden olyan pisztoly, amely a tokba illeszkedik, passzívan megtartható legyen. Most, hogy a passzív visszatartás létrejött, a lőfegyverren súrlódás keletkezik, és itt jön a képbe a tok belső rétege. A tok bélése súrlódásálló poliészterből készül, hogy elősegítse a hosszú élettartamot és csökkentse a lőfegyver és a tok kopását. A TecGrip FormLok tokhoz tartozik egy strapabíró előkészítő táska és egy formázó szerszám, amely megvédi a lőfegyver célzóját és csatornát hoz létre a formázás során. Ezenkívül a célzócsatorna alacsonyan vágott és kompatibilis a felszerelt RDS optikákkal. A TecGrip FormLok-ot nem "lámpás toknak" tervezték. Azonban minden egyes illesztésnél stratégiailag elegendő területet hagytunk a sátorvas  előtt a tok belsejében, hogy egy kis elektronikus eszköz, például lézer vagy kis lámpa számára szabad helyet biztosítsunk.
Külső markolatréteg, amely a testhez és a szövethez tapad az övcsipesz nélküli viseléshez.
- Zárt cellás hab az egész napos kényelemért
- Memory-Lok belső mag a tok formázásához és passzív megtartás kialakításához
- Súrlódásálló poliészter bélés a sima húzás érdekében
- Optikai kompatibilis az RDS optikákhoz való alacsony vágású célzási sávval
- Kétkezes, alacsony profilú ingvédővel

 

TEGYE A PISZTOLYTOKOT A MELLÉKELT ZACSKÓBA, ÉS MELEGÍTSEN FEL EGY FAZÉK VIZET 70-80 C°- RA (PROFI TIPP: TEGYEN APRÓ ÉRMÉKET A ZACSKÓBA, HOGY NEHEZEBB LEGYEN.)

 

TEGYE A ZACSKÓT 8 PERCRE FORRÁSBAN LÉVŐ VÍZBE - MEG KELL GYŐZŐDNIE ARRÓL, HOGY JÓL MEGFŐTT, MIELŐTT A KÖVETKEZŐ LÉPÉSRE LÉPNE.

 

VEGYE KI A PISZTOLYTOKOT A TASAKBÓL, ÉS HELYEZZE BELE A TÖLTETLEN PISZTOLYT, KEZEIVEL FORMÁZVA AZT. AKKOR TUDJA, HOGY SZILÁRD FORMÁT KAPOTT, HA A PISZTOLYTOKOT FEJJEL LEFELÉ FORDÍTHATJA, ÉS A FEGYVER NEM MOZDUL EL.

 

MOST, HOGY A FEGYVER ALAKJÁHOZ VAN FORMÁZVA, EGYSZERŰEN HELYEZZE A TOKOT A DERÉKSZÍJÁBA. A TECGRIP SZÖVET ÁTÖLELI A RUHÁját, ÍGY NINCS SZÜKSÉGE ÖVHUROKRA VAGY RÖGZÍTÉSRE, HOGY A HELYÉN TARTSA.

Adatok
Gyártó
Blackhawk
Cikkszám
40LP06BK
Fegyverméret
Kompakt félautomata maroklőfegyverek ( gáz- riasztó fegyverhez is )
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!