TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

Wiley X SABER ADV Smoke/Clear/Rust BLACK Frame SZETT, REPESZÁLLÓ SZEMÜVEG
Wiley X SABER ADV Smoke/Clear/Rust BLACK Frame SZETT, REPESZÁLLÓ SZEMÜVEG
32 940 Ft

Wiley X SABER ADV Smoke/Clear/Rust BLACK Frame SZETT, REPESZÁLLÓ SZEMÜVEG

Wiley X SABER ADV Smoke/Clear/Rust BLACK Frame SZETT, REPESZÁLLÓ SZEMÜVEG
Wiley X SABER ADV Smoke/Clear/Rust BLACK Frame SZETT, REPESZÁLLÓ SZEMÜVEG
A SABRE ADVANCED mindig teljes kényelmet biztosít
A SABRE ADVANCED az a modell, amely hozzájárult ahhoz, hogy a Wiley X a védőszemüvegek úttörője legyen. Itt funkcionalitást és tartósságot kap egy félperem nélküli keretben, állítható teleszkópos szárral, amelyek teljes körű védelmet biztosítanak szemének. Tevékenységétől függően választhat, hogy a szárakat vagy a SABRE ADVANCED rugalmas pántot használja. A modellnek van egy 360˚-os drótmagos orrrésze is, amely minden orrmérethez és -formához alkalmazkodik, és NVG-kompatibilis. A SABRE ADVANCED segítségével soha nem kell megelégednie az átlaggal. A SABRE ADVANCED segítségével minden tevékenységhez kompromisszumok nélküli sokszínűséget biztosít.

Szürke/tiszta/világos rozsdapajzsok
Szürke
A szürke pajzs minden színt egyformán elnyel, így megőrzi ugyanazt a színérzékelést, mint szemüveg nélkül. Tökéletes erős fényviszonyok között, maximális tükröződéscsökkentést biztosít, és minden szabadtéri tevékenységhez tökéletes fényes körülmények között.
100% UVA/UVB védelem

Clear
Az átlátszó pajzsnak köszönhetően maximális fényáteresztést biztosít, így a pontos színértékeket láthatja. Ideális ködös vagy borús időben, valamint szürkületben/hajnalban és beltéri használatra.
100% UVA/UVB védő

fényrozsda
A könnyű rozsdapajzs kiszűri a legtöbb kék fényhullámot (HEV), amely a tükröződés és a homályosság kulcseleme. Fokozza a kontrasztokat közepes és gyenge fényviszonyok között, így ideális számos kültéri és beltéri tevékenységhez.
100% UVA/UVB védelem

Kiemelések
- Állítható orrrész
- Állítható teleszkópos szárak
- NVG kompatibilis
- SABRE ADVANCED rugalmas pánt

Receptív lencsék
Receptív lencsékkel, vényköteles betéttel (PTX) készíthető. Ha olyan Wiley X partnert szeretne találni az Ön közelében, aki vényköteles lencséket tud készíteni, használja a Kereskedőkeresőnket egy látszerész kereséséhez.
Raktáron
32 940 Ft
Részletek
BALLISZTIKUS MIL-PRF-32432(GL)
Tesztelve, hogy megfeleljen vagy meghaladja a szemüvegekre és védőszemüvegekre vonatkozó amerikai katonai ballisztikai normát, a MIL-PRF-32432(GL). A WX szemüveggel a legmagasabb szintű védelmet kapja, amelyben a világ legkeményebb katonái is megbíznak.
EN.166F
Az EN.166F azt jelenti, hogy a keretet és a lencséket tesztelték és tanúsították, hogy megfelelnek az alacsony energiahatékonyságú ütési szabványnak. A tanúsítvány megszerzése hatalmas minőségi bélyeg a teljesítmény napszemüvegek és védőszemüvegek tekintetében, mivel ezzel a tanúsítvánnyal Ön ugyanolyan szintű védelmet és minőséget garantál, mint a világ fegyveres erőinek.
CSERÉLHETŐ LENCSÉK
Alkalmazkodj a környezethez! Az egyszerű, cserélhető lencserendszerrel gyorsan kicserélheti a lencséket, hogy azok megfeleljenek az éppen aktuális fényviszonyoknak.
Adatok
Gyártó
Wiley X
Cikkszám
308
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!