Részletek
Élvezze a krémes gombás rizottó meghitt ízeit, bárhol is van ezzel a versenynyertes recepttel. Arborio rizottó rizzsel, puha sampinyonval, fehérborral, vajjal és parmezánnal ízesítve ez az étel gazdag, dekadens ízvilágot kínál, amely igazi szabadtéri ínyenc hangulatot kölcsönöz. A zöldségleves és egy csipetnyi tejszín hozzájárul a sima állaghoz, míg a fokhagyma és a hagyma kiemeli az ízvilágot.
Tökéletesen alkalmas kiadós szabadtéri étkezésre, ez a liofilizált rizottó percek alatt elkészíthető – csak forró vizet kell hozzáadni. Akár túrázol, akár csak egy ínyenc ételre vágysz útközben, a gombás rizottó minden falatban megnyugvást és ízt visz. Ráadásul a nagyobb étvágyúak számára a NAGY adag opció biztosítja, hogy minden szükséges energiád meglegyen a kalandjaidhoz.
Eltarthatóság: a gyártástól számított legfeljebb 8 évig.
Rizottó rizs (50%), zöldségleves (póréhagyma, hagyma, zeller , sárgarépa, karfiol, jódozott só, fűszerek), csiperkegomba (20%), tejszín , fehérbor, víz, hagyma, kemény sajt , vaj, fokhagyma, jódozott só. Nyomokban tartalmazhat: glutént, halat, szóját, dióféléket, rákféléket, tojást, szulfitokat és mustárt.
Energia adagonként
2159 kJ / 517 kcal
Energiatartalom 100 grammonként
2159 kJ / 517 kcal
Zsír adagonként
29 gramm
Zsír 100 grammonként
29 gramm
Telített zsír adagonként
19 gramm
Telített zsír 100 grammonként
19 gramm
Szénhidrát adagonként
51 gramm
Szénhidrát 100 grammonként
51 gramm
Szénhidrát cukor adagonként
2,3 g
Szénhidrát cukor 100 g-onként
2,3 g
Rost adagonként
3,7 g
Rosttartalom 100 grammonként
3,7 g
Fehérje adagonként
11 gramm
Fehérje 100 grammonként
11 gramm
Só adagonként
2,5 g
Só 100 grammonként
2,5 g
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!