TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

RA Gun Boss AR15 GUN CLEANING KIT
RA Gun Boss AR15 GUN CLEANING KIT
11 437 Ft

RA Gun Boss AR15 GUN CLEANING KIT

RA Gun Boss AR15 GUN CLEANING KIT
RA Gun Boss AR15 GUN CLEANING KIT
A Real Avid Gun Boss – AR15 egy kompakt és robusztus tisztítókészlet, amelyet kifejezetten az AR15 rajongóinak terveztek. A 20 speciális szerszám, mint például a kamrás kefe, a karbon csákányok és a csillagkamra párnák biztosítják a csavarok gördülékeny mozgását azáltal, hogy hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és a szén felhalmozódását. A foszforbronz furatú kefe a rúd alapú tisztítórendszerrel együtt alapos tisztítási folyamatot tesz lehetővé a farfekvéstől a szájkosárig, optimalizálva a teljesítményt és a pontosságot. Az időjárásálló taktikai tok biztonságos tárolást és gyors hozzáférést biztosít, hogy megvédje szerszámait bármilyen környezetben. A sokoldalú tartozékokkal, beleértve a ferde és egyenes tisztító csákányokat, a csavartartó kefét és a gyapjú csillagkamra tisztító párnákat, a Gun Boss – AR15 mindent kínál, amire szüksége van az AR15 tisztaságának és megbízhatóságának megőrzéséhez.

Raktáron
11 437 Ft
Részletek
Kompakt és robusztus: A Real Avid Gun Boss® – AR15 tisztítókészlet az útközbeni karbantartáshoz
• 33 hüvelykes, forgó bevonatú acél pisztolytisztító rúd (7 részes): A készlet egy tartós és sokoldalú pisztolytisztító rudat tartalmaz hét menetes részből, amelyek egy 33 hüvelykes rudat alkotnak. A forgó hegy lehetővé teszi a könnyű manőverezést a tisztítási folyamat során.
• Fúrókefe, foszforbronz sörték: A foszforbronz sörtéjű furatkefe hatékonyan távolítja el a szennyeződést és a törmeléket az AR15 hengeréről, optimális teljesítményt és pontosságot biztosítva.
• Kamrakefe: A kamrakefe kifejezetten az AR15 kamrájának tisztítására szolgál, biztosítva a csavarok zökkenőmentes mozgását és a lőfegyver épségének megőrzését.
• 0,223 Cal/5,56 mm-es furatkefe, foszforbronz sörték: Ezt a furatú kefét kifejezetten az 5,56 mm-es vagy 0,223-as kaliberű AR15 furatának tisztítására tervezték. A foszforbronz sörték hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és a törmeléket, biztosítva az optimális teljesítményt és pontosságot.
• 3 az 1-ben furatmegvilágító/biztonsági zászló/tűszúró: Ez a sokoldalú eszköz többféle célra is szolgál. Használható furat-megvilágítóként a hordó tisztaságának ellenőrzésére, biztonsági zászlóként a biztonságos kamra jelzésére és tűszúróként a csapok eltávolítására a karbantartás során.
• 5 gyapjúkamra tisztító párna: A készlet öt gyapjúkamra tisztító párnát tartalmaz, amelyek hatékonyan távolítják el a szenet és a szennyeződéseket az AR15 kamrájából.
• 50 – 1,5″ x 3″ Tisztítófoltok: Ezek a tisztítófoltok ideálisak az oldószerek és tisztítószerek felvitelére az AR15 furatának és egyéb alkatrészeinek súrolásához.
• Egyenes tisztító csípő: Az egyenes tisztító csípő egy sokoldalú eszköz a törmelék és a szén felhalmozódásának eltávolítására az AR15 különböző részeiről, hozzájárulva annak általános tisztaságához és működőképességéhez.
• Döntött tisztító csákány: A ferde tisztító csípőt úgy tervezték, hogy elérje az AR15 szűk és nehezen hozzáférhető részeit, lehetővé téve a hatékony tisztítást és karbantartást.
• Nylon hornyolt hegy: A nylon hornyolt hegy ideális tisztítófoltok rögzítésére, lehetővé téve, hogy oldószereket vagy tisztítószereket vigyen fel meghatározott területekre az alapos tisztítás érdekében.
• Időjárásálló tok: A tisztítókészlethez tartozik egy kompakt és időjárásálló taktikai tok. A cipzáras kialakítás és a ballisztikus nylon héj biztonságos tárolást és védelmet biztosít a tisztítószerszámai számára, biztosítva, hogy azok optimális állapotban maradjanak még kihívásokkal teli környezetben is.
Adatok
Gyártó
REAL AVID
Cikkszám
AVGCKAR15
Videó
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!