TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

RA Bore Max Speed Jag Patches Refill Pack 8"
RA Bore Max Speed Jag Patches Refill Pack 8"
3 431 Ft

RA Bore Max Speed Jag Patches Refill Pack 8"

Puska .22-.30 cal.
A Speed ​​Jag Patch-eket kifejezetten úgy tervezték, hogy csomómentes súrolást biztosítsanak, ha megfelelő kaliberű Speed ​​Jag-ekkel használják. A mikropórusos szálak maximális nedvszívó képességet és szemcsemegfogó felületi textúrát biztosítanak, anélkül, hogy kikopnának vagy szöszönnének. A Speed ​​Jag Patch utántöltő csomagok újrafelhasználható, rendezett tárolótálcában érkeznek, fedéllel a kényelmes tárolás és csomagolhatóság érdekében. A csomagok egyenként 250 darabot tartalmaznak

FIGYELEM! A Speed ​​Jag & Speed ​​Jag Patches pontosan méretezett az ideális illeszkedés érdekében. Csak Speed ​​Jag Patch-eket használjon Speed ​​Jag-ekkel, és csak Speed ​​Jag-et használjon Speed ​​Jag Patch-ekkel. Ennek elmulasztása a furaton belüli beszorulást okozhat.
Raktáron
3 431 Ft
Részletek
AKÁR 4X TÖBB FELÜLETÉRINTKEZÉS = TÖBB FELÜLET TISZTÍTOTT
A Bore-Max Speed ​​Jag Patches a Bore-Max Speed ​​Clean System összetevője a furatok gyorsabb és egyszerűbb tisztítása érdekében. A rés átmérőjét és a foltvastagságot is pontosan figyelembe vevő kombó optimális tömörítést biztosít ahhoz, hogy alaposan és következetesen benyúljon a talajba és a barázdákba. Elég szoros ahhoz, hogy kiváló tömörítést biztosítson a furaton belül, miközben továbbra is viszonylag könnyen átnyomható. A Speed ​​Jag and Patch rendszer több foltanyagot juttat a furatba, kiküszöböli a csomósodást és maximalizálja az egyes áthaladások hatékonyságát. A Speed ​​Patches egy szintetikus anyag, amely jobb nedvszívó képességet mutat, mint a pamut, és jobban felszívja a szennyeződéseket és az elhasználódott oldószert a furatban. A paplanszerű texturált felület hatékonyabban veszi fel és fogja fel a szennyeződést, mivel az áthalad a furaton anélkül, hogy kikopna vagy szöszösödne.
Adatok
Gyártó
REAL AVID
Cikkszám
AVBMPATCH8
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!