TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

RA AR15 Tactical Maintenance Kit
RA AR15 Tactical Maintenance Kit
91 494 Ft

RA AR15 Tactical Maintenance Kit

RA AR15 Tactical Maintenance Kit
RA AR15 Tactical Maintenance Kit
Az AR15 Tactical Maintenance Kit, átfogó megoldás az AR15 optimális állapotban tartásához. Ez a készlet speciális szerszámokkal van felszerelve a csavartartó csoport, a kamra és a furat professzionális tisztításához és karbantartásához. A Gun Tool AMP® – AR15, Gun Boss® Multi-Kit – 0,223 cal/5,56 mm, Smart Mat® – AR15, Smart-Fit® AR15 satublokk, Chamber Boss® – AR15, Smart Lock™ furatvezető – AR15 segítségével és Field Guide™ – AR15, minden szükséges eszközzel rendelkezik az AR15 tisztításához és karbantartásához. Maradjon készen, és tartsa készenlétben AR15-ét az AR15 Tactical Maintenance Kit segítségével.

Raktáron
91 494 Ft
Részletek
• AR15 Tactical Maintenance Kit: Átfogó készlet speciális eszközökkel a csavar, a kamra és a furat professzionális tisztításához és karbantartásához.
• Armorer's Tool Bag: A professzionális tisztításhoz és karbantartáshoz szükséges eszközökkel felszerelve.
• Gun Tool AMP® – AR15 : 27 funkciós eszköz, amelyet az AR15 váratlan meghibásodásának, elakadásának és egyéb problémáinak megoldására terveztek.
• Gun Boss® Multi-Kit : Kettős tisztítórendszer 0,223 cal/5,56 mm-es pisztolyokhoz, beleértve a Bore Boss®-t a gyors tisztításhoz és egy bővített készletet a furat, a művelet és a kamra alapos tisztításához.
• Smart Mat® – AR15 : Pisztolytisztító szőnyeg csúszásmentes, olajálló felülettel, integrált alkatrésztálcával és egyértelmű utasításokkal a csíkozott AR15 karbantartásához.
• Smart-Fit® AR15 satublokk : egy állítható satublokk, amely biztonságosan illeszkedik az összes MIL-SPEC AR15 magwell-hez, sziklaszilárd alátámasztást biztosítva a tisztításhoz, karbantartáshoz és építéshez.
• Chamber Boss® – AR15 : Az AR15 kamrából és a hordóhosszabbításból a felhalmozódott szén egyszerű eltávolítására tervezett eszköz, a kényelem érdekében az ergonomikus fogantyúban tárolt eszközökkel.
• Smart Lock™ furatvezető – AR15 : Okos kialakítás, amely kinyitja az AR15 felső részét, miközben a tisztítórudakat a henger belsejébe igazítja, védi a kamrát és a furatot a sérülésektől, és csökkenti az oldószer szivárgását.
• Field Guide™ – AR15 : Kompakt, olajálló útmutató illusztrációkkal és utasításokkal az AR15 szétszereléséhez, tisztításához és kenéséhez a meghibásodások elkerülése érdekében.
Adatok
Gyártó
REAL AVID
Cikkszám
AVARTMK
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!