TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

RA AR CHAMBER CLEANING KIT
RA AR CHAMBER CLEANING KIT
11 437 Ft

RA AR CHAMBER CLEANING KIT

RA AR CHAMBER CLEANING KIT
RA AR CHAMBER CLEANING KIT
A Chamber Boss – AR15 all-in-one kamratisztító készlet tökéletes eszköz a nehezen elérhető AR15 kamra gyors és egyszerű tisztításához. Minden szükséges szerszámot tartalmaz, beleértve a kaparót, a kamrakefét és a tisztítópárnákat, amelyek mindegyike biztonságosan rögzíthető az ergonomikus fogantyúba integrált tartós, fekete oxid bevonatú acél tengelyhez. A fogantyú a felső rész belsejében önközpontosul a precíziós tisztítás érdekében, a Pivot Lock eszköz pedig biztonságosan nyitva tartja a lőfegyvert tisztítás közben. Minden alkatrész biztonságosan illeszkedik a fogantyúban lévő integrált tárolórekeszbe, és a szorosan lezárt menetes kupak védi őket.
Raktáron
11 437 Ft
Részletek
A Chamber Boss – AR15 all-in-one kamratisztító készlet a tökéletes megoldás a nehezen elérhető AR15 kamra hatékony tisztítására. Ez a tisztítókészlet minden olyan eszközt tartalmaz, amelyre szüksége van ahhoz, hogy könnyen eltávolítsa a ráégett szenet az AR15 kamrából. Az ergonómikus fogantyú az összes tisztítóeszközt tárolja, beleértve a kaparót, a kamrakefét és az 5 gyapjú Star Chamber tisztítópárnát, így könnyen használható és tárolható.

A fogantyú a felső rész belsejében önközpontosul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hordó hosszabbító füleihez, lehetővé téve a fogantyú megpörgetését, miközben precízen érintkezik a kamrán belüli összes felülettel. A tartós, fekete oxid bevonatú acél tengely a fogantyúba van integrálva, így biztosítva a hosszú élettartamot.

A precíziós kaparót úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a hordóhosszabbításokhoz és a belső kamrákhoz, így könnyen fellazítható a legvastagabb szénszennyeződés. Az AR15 Chamber Brush tökéletes a szén eltávolítására a kamra sarkaiból, a mellékelt AR15 Star Chamber Pads pedig CLP-vel áztatva eltávolítja a laza szenet.

A Chamber Boss – AR15 tisztítókészlet tartalmazza a praktikus Pivot Lock eszközt is, amely biztonságosan nyitva tartja a fegyvert tisztítás közben. Ez az eszköz optimális szöget biztosít a kamra tisztításához, gyors és hatékony tisztítási élményt biztosítva.

Az önközpontosító fogantyú pontosan illeszkedik, és forgatja a tisztítóeszközöket a kamrában, megkönnyítve ezzel a szén felhalmozódásának gyors megszüntetését. Az összes alkatrész kényelmesen tárolható a fogantyúban, így mindig kéznél vannak a szükséges szerszámok, amikor szüksége van rájuk.

A Real Avid a DIY for Guns® piacvezetője. Termékeinket úgy tervezték, hogy megoldják a problémákat, és javítsák a fegyverek építésének, testreszabásának, karbantartásának és tisztításának tapasztalatait. Célunk, hogy AR15-ös kamrájának tisztítását problémamentesen és hatékonyan tegyük, így arra összpontosíthat, amit szeret – magabiztosan fényképezheti AR15-ét.
Adatok
Gyártó
REAL AVID
Cikkszám
AVAR15CB
Videó
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!