TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

First Tactical Tactix 3 Day Plus Hátizsák CT 62L
First Tactical Tactix 3 Day Plus Hátizsák CT 62L
121 698 Ft

First Tactical Tactix 3 Day Plus Hátizsák CT 62L

First Tactical Tactix 3 Day Plus Hátizsák CT 62L
First Tactical Tactix 3 Day Plus Hátizsák CT 62L
First Tactical Tactix 3 Day Plus Hátizsák CT 62L
First Tactical Tactix 3 Day Plus Hátizsák CT 62L
First Tactical Tactix 3 Day Plus Hátizsák CT 62L
Nem minden hátizsák egyforma, és a First Tactical tisztában van ezzel. A Tactix 3-Day Plus hátizsák egy újabb evolúciós lépés az eredeti tervezésű hátizsákcsaládban. Ez a hátizsák olyan sokféleképpen állítható , hogy abszolút mindenkinek elfér. Alkalmas zord körülményekhez, és tökéletes mindazok számára, akik bushcraftot, airsoftot gyakorolnak, vagy közvetlenül részt vesznek a harci műveletekben, és elég terjedelmes szállítási módot keresnek a felszerelésükhöz.

Raktáron
121 698 Ft
Részletek
A legkorszerűbb technológia és gyártás
Ez a First Tactical hátizsák több funkciót kombinál, hogy egyedi és páratlan terméket hozzon létre. Az egész hátizsák vízálló 500D / 1000D nylonból készült, így a termék könnyű és szilárd. Az összes cipzárt az YKK minőségi japán gyártó gyártja , és masszív csúszkájuknak köszönhetően még kesztyűben is jó tapadást garantálnak . Minden műanyag csat a hevedereken és hevedereken valóban professzionális kialakítású, mivel a Duraflex gyártja .

Nagy és kényelmes hátizsák
A hátizsák teljes térfogata 62,2 liter , súlya 2,48 kilogramm . Ez rendkívül hatékony eszközzé teszi jelentős mennyiségű, nagyobb méretű felszerelés szállítására. A hátizsák a hátizsák tetején és az oldalán elhelyezett megerősített fogantyúkkal fogható. Így kézben is hordható függőleges vagy vízszintes helyzetben. A hátizsák hátulja minőségi hálóból készült és habszivaccsal van töltve. Ennek köszönhetően a hátizsák nem nyomja a hátat . A vállpántok hasonló módon habszivacs bevonatúak. Ennek alapján a hátizsák maximális kényelemmel és problémamentesen hordható .

Teljesen állítható
A hátizsák szinte teljesen be van fedveMOLLEkompatibilis heveder további zsebek és tasak rögzítéséhez. Ezek a Lynx rendszerplatformok a hátizsák teljes felületén megtalálhatók, kivéve a hátoldalt. A hátizsák számos kompressziós pánttal rendelkezik , amelyek teljesen levehetők, és csak szükség esetén használhatók. Ellenkező esetben elrejthetők a csomagban, hogy ne akadályozzák, amikor nincs szükségünk rájuk. A vállpántok hossza állítható , hogy a felhasználó bármilyen méretű hátához vagy vállfesztávjához illeszkedjen.

A legkorszerűbb technológia és gyártás
Ha a hátizsákot úgy nézzük, akkor 3 tépőzáras alapon működő szervezeti platformot találunk , amelyekre bármilyen kiegészítő felszerelést vagy egyéb cuccot rögzíthetünk. 2 ilyen platform közvetlenül a hátizsák elején található az első zseb tetején és a felette lévő zsebben. A 3. platform a bal vállpánton található a gyors használat érdekében. Mindkét vállpánt lézerrel vágott lyukakkal van borítva, hogy a lehető legjobban igazodjon az Ön igényeihez.

Intelligens nagy hangerő
Minden rekesz nagyon intelligens és kellemes módon készült. A hátizsák összesen 35 zsebbel rendelkezik, 11 külső és 24 integrált zsebbel .

Külső zsebek
Az elején két részre osztott rekesz található. Mögötte van egy adminisztrátori tasak. Ez a második zseb több kisebb, különböző méretű nyitott zsebet is tartalmaz, amelyekben különféle dolgokat tárolhat. Ennek köszönhetően ebben a zsebben minden felszerelés jól rendszerezhető . Ezen kívül van még egy beépített cipzáras zseb, és e felett speciálisan fém horgok találhatók a kulcsokhoz . Az adminisztrációs tasak mögött van egy másik rejtett zseb, amelyet nem lehet teljesen kinyitni, így kisebbnek tűnik, mint amilyen. Valójában a zseb egészen a hátizsák aljáig ér. Az elülső külső zsebek felett található még egy kicsivel kisebb térfogatú zseb, amibe zseblámpát, kötszert vagy töltőt helyezhetünk. A hátizsák legtetején egy cipzár található, amely hozzáférést biztosít egy kis párnázott zsebhez , amely ideális napszemüveg vagy taktikai védőszemüveg tárolására. A hátizsák oldalán két közepes méretű zseb is található.

Fő rekesz
A hátizsák fő és legnagyobb rekese igazán nagy és egyszerre többfunkciós. Ennek a zsebnek a hátoldala nagyméretű, tépőzár alapú szervezeti platformként van kialakítva , ahol bármilyen felszerelést rögzíthet a hátára tépőzárral. Így kiválaszthatjuk, hogy milyen eszközöket kell szilárdan a helyükön tartani. Ennek a zsebnek az eleje két nem eltávolítható zsebet tartalmaz , amelyek mindkét oldaláról és felettük függőlegesen hozzáférhetők, két tépőzáras pánt található más zsebek vagy felszerelések rögzítéséhez. A hátizsák legalján egy okos rejtett kis rekesz található.

Kompatibilis a puska tokkal.
Ennek a hátizsáknak az egyik másik nagy előnye, hogy teljesen kompatibilis a puskátokkal, ideális esetben ugyanattól a gyártótól. Ez több termék kifinomult kombinációja, amely több lehetőséget kínál a felhasználó számára a használatukra. A hátizsák hátulján a tetején és az alján két cipzár található. Ha mindkettőt visszavonjuk, áthúzhatjuk a már említett puskatokot. Ebben az alagútzsebben rögzítő pántok is találhatók, amelyek segítségével a tokot a hátizsákhoz rögzíthetjük. Ennek köszönhetően minden puskatulajdonos szabadon tarthatja a fegyverét.

Utolsó megoldás vészhelyzetekben
A hátizsák szilárdan tartja formáját, és nem csukódik össze. Ez a hátizsák hátulján található szilárd hátlapnak köszönhető. Ez a palánk azonban eltávolítható , és extrém vészhelyzet esetén hókotróként, törött végtag sínként vagy nyakstabilizátorként szolgálhat. Ez a palánk azonban eltávolítható, és hólapátként, sínként vagy nyakmerevítőként szolgálhat rendkívüli vészhelyzet.

Előnyök, amelyeket tudnia kell:
többfunkciós használat – nem csak taktikai hátizsák
három nap
állítható
a zsebek nagyszerű elrendezése
kényelmet biztosít
minőségi alkatrészekből készült
hosszú élet
kivehető belső palánk - "vészlapát"
szabadalmaztatott puskahordozó opció – Hook & Hang Thru™ rendszer
MOLLEkompatibilis Lynx™ lézervágó platform
11 külső és 24 belső zseb
párnázott zseb a szemüvegnek
extra oldalzsebek (a kisebb változatokhoz képest)
dupla alsó / rekesz
vízelvezető lyukak az alján
Adatok
Gyártó
First Tactical
Cikkszám
180035
Videó
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!