TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

FIRST-LIGHT T-MAX
FIRST-LIGHT T-MAX
139 178 Ft

FIRST-LIGHT T-MAX

Bár a legtöbb taktikai lámpánkat gyenge fényviszonyok között, katonai környezetbe tervezték, ahol a kis fényerejű megvilágítás létfontosságú lehet a küldetés sikeréhez, tudjuk, hogy nem minden küldetés egyforma. Ezért terveztük a T-MAX-ot, amely csak erős fehér fényt biztosít, sallangok nélkül.


Raktáron
139 178 Ft
Részletek

A T-MAX szuperfényes pillanatnyi fehér fénnyel, állandó bekapcsolással 3 intenzitási szinttel, valamint vészhelyzetekre alkalmas, zavaró taktikai stroboszkóp funkcióval rendelkezik. Ez a kompakt és robusztus általános célú lámpa mostantól saját nemzeti készletszámmal is rendelkezik. A T-MAX alapfelszereltségként acélcsipesszel van ellátva, és kompatibilis a TRS tartóinkkal - MOLLE, öv, mágnes (külön megvásárolható). Az acélcsipesz és az összes TRS rögzítőnk lehetővé teszi a lámpa kézreálló, többirányú használatát.

Az USA-ban készült.

Tartalmazza a következőket: T-MAX taktikai zseblámpa; Két CR123 lítium elem; Tartórendszer ujjhurok; MOLLE-kompatibilis rögzítő klipsz; Használati útmutató; Korlátozott élettartamú garancia.

Néz meg a videót: First Light T Max

Adatok
Gyártó
FIRST-LIGHT USA
Cikkszám
992020
Tömeg
167,26 g/db
Technikai adatok
750 + Lumen
2 óra folyamatos világítás
Vízálló
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!