TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

ESP Kés Rescue sima penge Khaki
ESP Kés Rescue sima penge Khaki
25 889 Ft

ESP Kés Rescue sima penge Khaki

ESP Kés Rescue sima penge Khaki
ESP Kés Rescue sima penge Khaki
ESP Kés Rescue sima penge Khaki
Az ESP kést a bűnüldöző szervek igényei alapján fejlesztették ki. Így ez egy kés a mentők, rendőrök és katonák számára, valamint egy hasznos mindennapi kiegészítő (EDC).
Az ESP-kés teljes mértékben ellátja a hagyományos kés funkcióját, de baleset esetén a járműbe való vészhelyzeti be- és kiszálláshoz, valamint a biztonsági öv elvágásához is használható.

PENGE
A kés pengéje kiváló minőségű AUS-8 acélból készült, és matt titániumszürke színű. A PVD felületkezelés jelentősen növeli a penge kopás- és korrózióállóságát. A megbízható bélészár a hüvelykujjal oldható ki. Ez a modell is sima pengével rendelkezik.

FOGANTYÚ ÉS KLIPSZ
A kés markolata ergonomikusan formázott, és kényelmesen illeszkedik a felhasználó kezébe. A kés innovatív fémkapoccsal rendelkezik, amely részben a markolatba van ágyazva, és nem képez kiálló részt. Emiatt a markolat kiválóan illeszkedik mind a jobb-, mind a balkezes felhasználókhoz.
A markolat felületén lévő finom minta megakadályozza, hogy a kés kicsússzon a felhasználó kezéből. A markolat PA66 poliamidból készült, amely rendkívül tartós anyag. A kés a praktikus gyűrűnek köszönhetően szerszámokhoz vagy kulcstartóhoz rögzíthető.

ÜVEGTÖRŐ
A kés üvegtörővel is fel van szerelve, amely volfrámkarbidból készült hegyet tartalmaz. Ennek a tartozéknak köszönhetően egyetlen könnyű ütés elegendő ahhoz, hogy megbízhatóan betörjön egy üveg, például egy autóablak. A törőhegy sem túl éles, így a felhasználó nem sérülhet meg véletlenül a szokásos kezelés során.

CUTTER
A kés markolatán található többfunkciós vágóeszközzel könnyedén vághatja az autó biztonsági övét, a ruházatot elsősegélynyújtáskor és az ESP textilbilincseket. Speciálisan kialakított formájának köszönhetően a vágóeszköz könnyen behelyezhető a ruhák alá, a beépített penge pedig minimalizálja a sérülésveszélyt.

SPECIFIKÁCIÓK:
- pengetípus: sima
- kés teljes hossza (nyitott állapotban): 221 mm
- pengehossz: 100 mm
- pengehossz (hegyétől a markolatig): 89 mm
- penge szélessége: 3 mm
- nyél hossza: 133 mm
- fogantyú szélessége: 13 mm
- súly: 164 g.
Raktáron
25 889 Ft
Adatok
Gyártó
ESP
Cikkszám
RKK-01
Videó
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!