TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

ESP Kés Rescue Kampós Fekete
ESP Kés Rescue Kampós Fekete
13 512 Ft

ESP Kés Rescue Kampós Fekete

ESP Kés Rescue Kampós Fekete
ESP Kés Rescue Kampós Fekete
ESP Kés Rescue Kampós Fekete
Az ESP kést a bűnüldöző szervek igényei alapján fejlesztették ki. Így a mentők, rendőrök és katonák kése, valamint a mindennapi élet hasznos kiegészítője (EDC).
Az ESP-kés teljes mértékben ellátja a hagyományos kés funkcióját, de baleset esetén a járműbe való vészhelyzeti be- és kiszálláshoz, valamint a biztonsági övek elvágásához is használható.

PENGE
A kés pengéje kiváló minőségű AUS-8 acélból készült, és matt titániumszürke színű. A PVD felületkezelés jelentősen növeli a penge kopás- és korrózióállóságát. A megbízható hüvelyzárat hüvelykujjal lehet feloldani. A penge lekerekített hegye miatt a kés nem használható szúrásra, ezért nem okozhat szúrt sebeket. Erre bizonyos speciális feladatok - mentők, börtönőrök - ellátása esetén lehet szükség. Az éles szélű horog és a penge fogazott része lehetővé teszi a kötelek gyorsabb elvágását, mivel megakadályozza a penge beakadását.

FOGANTYÚ ÉS KLIPSZ
A kés markolata ergonomikusan formázott, és kényelmesen illeszkedik a felhasználó kezébe. A kés innovatív fémkapoccsal rendelkezik, amely részben a markolatba van ágyazva, és nem képez kiálló részt. Emiatt a markolat kiválóan illeszkedik mind a jobb-, mind a balkezes felhasználókhoz.
A markolat felületén lévő finom minta megakadályozza, hogy a kés kicsússzon a felhasználó kezéből. A markolat PA66 poliamidból készült, amely rendkívül tartós anyag. A kés a praktikus gyűrűnek köszönhetően szerszámokhoz vagy kulcstartóhoz rögzíthető.

ÜVEGTÖRŐ
A kés üvegtörővel is fel van szerelve, amely volfrámkarbidból készült hegyet tartalmaz. Ennek a tartozéknak köszönhetően egyetlen könnyű ütés elegendő ahhoz, hogy megbízhatóan betörjön egy üveg, például egy autóablak. A törőhegy sem túl éles, így a felhasználó nem sérülhet meg véletlenül a szokásos kezelés során.

CUTTER
A kés markolatán található multifunkciós vágóeszközzel könnyedén vághatja az autó biztonsági övét, a ruházatot elsősegélynyújtáskor és az ESP textilbilincseket. Speciálisan kialakított formájának köszönhetően a vágóeszköz könnyen behelyezhető a ruhák alá, a beépített penge pedig minimalizálja a sérülésveszélyt.

SPECIFIKÁCIÓK:
- pengetípus: kampós
- kés teljes hossza (nyitott állapotban): 217 mm
- pengehossz: 95 mm
- pengehossz (hegyétől a markolatig): 84 mm
- a fogazott rész hossza: 37 mm
- penge szélessége: 3 mm
- nyél hossza: 133 mm
- fogantyú szélessége: 13 mm
- súly: 168 g.
Raktáron
13 512 Ft
Adatok
Gyártó
ESP
Cikkszám
RK-02
Videó
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!