TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

Arex Zero 2 S OR 9X19 Black

Arex Zero 2 S OR 9X19 Black
Arex Zero 2 S OR 9X19 Black
A megkérdőjelezhetetlen megbízhatósággal, továbbfejlesztett pontossággal és versenyképes áron büszkélkedő, felújított Zero 2 az eddigi legkifinomultabb csúcsminőségű fémpisztolyunk. A kézifegyver mindhárom változata megfelel az ellenséges környezetben végzett műveletekre vonatkozó szigorú ejtési tesztkövetelményeknek és katonai szabványoknak.Bár az új Zero 2-t számos fejlett funkcióval frissítették, még mindig nagyrészt az elődjére épül. Ezért az újratervezett védelmi kézifegyverünk mérete és súlya is hasonló marad, biztosítva az előző modell felhasználóinak bizonyos fokú ismertségét.
A felújított Zero 2 olyan frissítéseket tartalmaz, amelyek célja az ergonómia javítása. A teljesen új és újratervezett körbeölelő markolatpanelek csúszásmentes, foltos textúrájúak, ami nagyobb fogást és rövidebb kioldótávolságot tesz lehetővé. Ez szilárd tartást és nagyobb biztonságot biztosít használat közben.
Újratervezett, második generációs védelmi kézifegyverünk a tárkút fejlesztéseit és optimalizálását is tartalmazza. A meghosszabbított magwell ferde mellett a kézifegyver továbbfejlesztett tárkioldó gombbal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a tárak gyorsabb és simább cseréjét.
Hamarosan piacra dobunk egy univerzális reflex optika platformunkkal felszerelt Zero 2 modellt, amely minden szükséges hardvert tartalmaz, beleértve a könnyű és robusztus interfészeket, amelyeket a népszerű vöröspontos irányzékokkal használnak. Öt szabványos rögzítőlemezt tartalmaznak, amelyek biztonságos és alacsony profilú interfészt biztosítanak a legtöbb bevált miniatűr reflex irányzékhoz.
Kaliber
9x19
Raktáron
344 900 Ft
Felhívnánk figyelmét, hogy a terméknél interneten nem értékesíthető!
Részletek
MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

)

Hosszúság 198 mm // 7,8"
Magasság 144 mm // 5,6"
Szélesség 37 mm // 1,4"
Hordó hossza 108 mm // 4,2"
Súly w mag 890 g // 32,0 uncia
Adatok
Gyártó
AREX
Cikkszám
602605
Videó
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!