TERMÉKINFÓ : +36 52 342 355         4031 Debrecen Harsona utca 65.

Arex Delta M Tactical FDE 9X19 EU

Az új AREX Delta GEN.2 Tactical egy megkérdőjelezhetetlenül megbízható taktikai kézifegyver, amely készen áll a használatra, bárhol és bármikor. Meghosszabbított menetes csővel rendelkezik, amelyet felszerelhet kompenzátorral, vagy hangtompítóval. Ugyanazzal a striker kettős működésű elsütőszerkezettelt rendelkezik, mint az alap Delta GEN.2 modell, amely a vállalat állítása szerint biztonságosabb megoldásnak bizonyult, mint más tervek, például egy DAO működésű rendszer.
Kaliber
9x19
Raktáron
280 657 Ft
Felhívnánk figyelmét, hogy a terméknél interneten nem értékesíthető!
Adatok
Gyártó
AREX
Cikkszám
602669
Videó
Tovább
Az AREX Delta gen.2 Tactical két alapváltozatban érhető el, és mindegyik már a gyári konfigurációból Optics Ready-val rendelkezik, amely lehetővé teszi a pisztoly továbbfejlesztését egy reflex optikai irányzékkal. A legkompaktabb M változat mérete gyakorlatilag megegyezik az első generációs AREX Delta-val,. A moduláris kialakítás lehetővé teszi a lőfegyver testreszabását az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően. A kivehető első és hátsó keretbetétek csúszóvezetőkkel vannak ellátva, és a teljes tűzvezérlő mechanizmust tartják, de csak az első betét egy soros rész, amelynek a lőfegyvernél kell maradnia, míg minden más testreszabható vagy cserélhető, ha szükséges vagy kívánatos.
A Delta Gen.2 Tactical segítségével a tár újratöltése gyerekjáték. Ügyfeleink visszajelzései alapján a kézifegyvert egy megnövelt tárkioldó gombbal láttuk el az RH kezelők számára. A jobbkezes kezelők gombja kicserélhető egy balkezes kezelőgombra, amely a kézifegyverhez tartozik.
A Delta Gen.2 Tactical-unkat magasabb fém irányzékkal fejlesztettük. Ez lehetővé teszi a kompatibilitást a piacon elérhető legtöbb reflex irányzékkal, hangtompítóval vagy bármilyen más, a csőre szerelt eszközzel is a magas profil lehetővé teszi a pontos célzást a cél teljes láthatósága mellett.
A Delta Gen.2 Tactical mindig készen áll az optikára. Ez azt jelenti, hogy felszerelhető univerzális reflex optika platformunkkal, amely minden szükséges hardvert tartalmaz, beleértve a könnyű és robusztus interfészeket, amelyeket a népszerű vöröspontos irányzékokhoz használnak. A csomagban öt szabványos rögzítőlemez is található, amelyek alacsony és biztonságos profilú interfészt biztosítanak a legtöbb bevált miniatűr reflex irányzékhoz.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

Hossz 197 mm // 7,7"
Magasság 126 mm // 4,9"
Szélesség 32 mm // 1,2"
Cső hossza 117 mm // 4,6"
Súly tár nélkül 525 g // 18,5 oz
Súly tárral 603 g // 21,3 uncia
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!